Ändra sidfoten på min Websites + Marketing-webbplats

Sidfoten kan hjälpa besökare genom att lägga till information och navigeringsalternativ längst ner på din webbplats. Eftersom sidfoten visas på alla webbplatserna är det ett bra ställe att lägga till viktigt innehåll, t.ex. länkar till sociala medier, användarvillkor eller kontaktinformation.

OBS! Du kan inte lägga till en bild i sidfoten.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. I webbplatsredigeraren väljer du någonstans i Sidfoten längst ner på din webbplats för att öppna panelen och göra ändringarna. Några av de funktioner du kan anpassa är:
    • Layout : Välj vilket format du vill använda. Vissa layouter är större för att inkludera din adress och ditt telefonnummer, och andra är mer kompakta.
    • Accent : Välj temafärg, svart eller vitt.
    • Text : Anpassa din upphovsrättsinformation och din sidnot. Copyright- text kan länkas till en annan sida, en annan URL, ett telefonnummer eller ett e-postmeddelande.
      OBS! Alla betalda Websites + Marketing-planer kan ta bort vattenstämpeln Powered by GoDaddy från sidfoten. ( Jämför paket och priser )
    • Sociala konton : Lägg till länkar till dina sociala mediekonton.
    • Webbplatsnavigering : Visa dina sidor. Om du vill att en sida ska visas i sidfotsnavigeringen ändrar du sidinställningarna.
  5. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.