Ändra PHP-inställningar för mitt värdtjänstkonto

Om standard-PHP-inställningarna för ditt värdtjänstkonto inte uppfyller kraven för din webbplats eller tillämpning, följ dessa steg och ändra dina PHP-inställningar.

Obs! Alla våra delade värdtjänstplattformar använder en .user.ini-fil för PHP-direktiv. Alla INI-inställningar kan inte ändras i en .user.ini. Ändringar är begränsade till inställningar med lägena PHP_INI_PERDIR och PHP_INI_USER i listan över php.ini-direktiv på PHP.net.
  1. Läs vår artikel om PHP-startfiler.
  2. Komma åt Filhanteraren för Värdtjänster (cPanel) | Windows-värdtjänster (Plesk) | Hanterade WordPress-bloggar | VPS
  3. Leta efter filen .user.ini i rotkatalogen. Det är den fil du behöver ändra i nästa steg.

Om du inte kan hitta den filen i rotkatalogen ska du använda en textredigerare (till exempel använder du Filhanteraren i cPanel) för att skapa filen och sedan spara den i rotkatalogen. Se till att namnge filen .user.ini.

4. Redigera filen:

Exempel:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Obs! Mer specifik information om dessa PHP-inställningar finns i PHP-dokumentationen för php.ini-kärndirektiv.

5. Använd en phpinfo-fil för att bekräfta att ändringarna har slutförts.

Mer information

Relaterade produkter