Ändra namnet på en grupp

Om syftet med din kalendergrupp utvecklas till något annat kan du ändra namn.

Du måste ha administratörsbehörighet för att kunna ändra namnet på en grupp i Calendar.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på fliken Kalender.
    Klicka på fliken Kalender

3. Klicka på den vita pilen till höger om kalendernamnet som du vill ändra under knappen Ny grupp i den vänstra panelen.
    Klicka och dra i handtaget
  4. Klicka på Byt namn på grupp .
    Klicka på Byt namn på grupp
  5. I Gruppnamn i dialogrutan anger det nya namnet för gruppen.
    Ange ett nytt namn för gruppen
  6. Klicka på Spara och avsluta .