Ändra mitt Workspace Email-lösenord

Ändra ditt Workspace Email-lösenord från inloggningssidan för webbmejl. Om du är Workspace Email-administratör kan du även återställa en användares e-postlösenord .

1. På arbetsytan Webbmejl sidan, under Logga in , välj länken för att hitta ditt lösenord.
    Behöver du hitta ditt lösenord?
  2. Ange din e-postadress.
  3. Välj hur du vill skicka instruktioner och välj Skicka e-post .
  4. OBS! Om du inte redan har ett återställnings-e-postmeddelande och inte har tillgång till Workspace Control Center måste du skicka e-postmeddelandet till din kontoadministratör.

Det kan ta upp till 30 minuter innan din e-post för lösenordsåterställning levereras. När du har fått ditt e-postmeddelande för lösenordsåterställning följer du anvisningarna för att återställa ditt lösenord.