Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra mitt SFTP / SSH-lösenord

Ett starkt SFTP / SSH-lösenord skapades automatiskt när din plan skapades. För att kopiera användarnamnet och lösenordet, följ steg 1–5. Om du vill ändra SFTP / SSH-lösenordet måste du följa alla steg.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats där du vill ändra lösenordet för SFTP / SSH, välj Inställningar frånmenyikonen menyn.

välj inställningar
  4. Under Produktionswebbplats , hitta SFTP / SSH-detaljer och välj sedan Visa .
    välj vy
  5. Längst ner på formuläret väljer du Ändra lösenord . Du kan fylla i ett lösenord eller använda knappen Generera för att skapa ett starkt lösenord. Vi rekommenderar att du använder ett starkt lösenord.
    välj ändra lösenord
  6. Välj Ändra lösenord igen för att slutföra processen.

Ditt SFTP / SSH-lösenord har uppdaterats!