Ändra mitt e-postvisningsnamn

Ändra ditt Microsoft 365 visningsnamn för e-post så att dina mottagare enkelt kan identifiera dig. Visningsnamnet visar att skickat e-postmeddelande kommer från dig.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Om du är kontoägare väljer du Hantera bredvid e-postadressen. Annars fortsätter du till nästa steg.
  3. I Kontoinformation väljer du Redigera .
  4. Ange önskat visningsnamn .
  5. Välj Spara. Det kan ta upp till 24 timmar innan ditt nya visningsnamn visas på skickade meddelanden.