Redigera mina kontaktuppgifter för domänen

Ändra innehållet i de underliggande kontaktuppgifterna på dina domäner när som helst i ditt GoDaddy-konto. När Domänsekretess är aktiverat kommer kontaktuppgifterna som visas i den offentliga WHOIS-katalogen att bytas ut mot alternativa uppgifter från vår sekretesspartner Domains By Proxy®. Ändringar av dina kontaktuppgifter visas inte i WHOIS, såvida du inte inaktiverar Domänsekretess.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutorna intill de domäner som ska uppdateras. Du kan också markera kryssrutorna intill Domännamnet och därefter välja Välj alla.
    skärmbild med flera markerade domäner
  3. Välj Redigera kontaktuppgifter i åtgärdsmenyn.
    • Beroende på hur stor din skärm är kanske du måste välja menyn Mer och sedan rulla nedåt för att se Redigera kontaktuppgifter.
  4. Ange dina nya kontaktuppgifter.
    • Markera kryssrutan bredvid Använd för alla kontakttyper för att tillämpa ändringarna på samtliga kontakttyper. Alternativt kan du rensa kryssrutan och redigera en kontakttyp i taget.
  5. Välj Fortsätt för att spara dina ändringar.
    • Om din domän har Domänskydd måste du bekräfta din identitet. Om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverat under åtminstone 24 timmar ska du ange koden vi skickade via sms eller ange koden från din autentiseringsapp. Annars anger du engångslösenordet som vi skickar till din e-postadress för registrerare.
Obligatoriskt: Om din Domänsekretess är inaktiverad och du uppdaterade registrerarens förnamn, efternamn, organisation eller e-postadress, så måste du godkänna dessa uppdateringar.

Du kommer att se ett meddelande som bekräftar att domänerna har uppdaterats. Det kan ta upp till 90 minuter innan den nya kontaktinformationen visas i ditt konto och WHOIS.