Ändra mina kontaktinställningar i GoDaddy Pro

Du kan välja de saker som du vill ska kontaktas eller meddelas om, inklusive konto, specialerbjudanden och produktrelaterad information från GoDaddy Pro.

OBS! Om du ändrar dina kontaktinställningar påverkas inga händelsemeddelanden som du redan har konfigurerat.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Hem i vänster sidofält.
  3. Klicka på din bild i det övre högra hörnet och klicka sedan på Inställningar .
    Öppna inställningar
  4. Klicka på Sekretessinställningar .
  5. I avsnittet Kontaktinställningar väljer du hur du vill höra av oss.
    • Transaktionsmeddelanden är viktiga meddelanden och uppdateringar relaterade till ditt konto och dina produkter. Dessa krävs för att uppfylla tjänsteförpliktelserna (orderbekräftelser, lösenordsåterställningar, kontofärdiga meddelanden, förnyelser, säkerhetsmeddelanden) och de kan därför inte inaktiveras.
    • Kontosammanfattning och uppdateringar är konto- och profilsammanfattningar med relaterad information, nyheter och erbjudanden som håller dig uppdaterad om ditt konto och dina produkter.
    • Produktinformation och nyheter är produktuppgraderingar, information och nyhetsbrev som kan intressera dig.
    • Med kampanjerbjudanden och enkäter kan du ta emot kampanjerbjudanden och enkätundersökningar som hjälper oss att hjälpa dig genom att förbättra våra produkter och tjänster.
  6. Klicka på Spara inställningar . De här inställningarna påverkar endast ditt GoDaddy Pro-konto.