Ändra min domän

Du kan ändra domännamnet som ditt konto använder för följande typer av värdtjänster:

• cPanel delade värdtjänster
  • Parallels Plesk delade värdtjänster

Om du är osäker på vilken typ av värdtjänst du har, se denna artikel.

1. I brickan för det önskade kontot, klicka på Inställningar.
  2. Välj något av följande baserat på typen av domänen du vill använda:
    Typ av domän Vad ska man göra...
    Registrerad i samma konto Välj en domän från ditt konto.
    Registrerad i ett annat konto Ange en domän eller underdomän.
    Underdomän till vilken typ av domän som helst Ange en domän eller underdomän.
  3. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Ändra domän.

Andra typer av konton

Om du vill ändra domänen till andra typer av konton använder du följande artiklar:

Nästa steg

• Börja använda ditt konto genom att klicka på Hantera i dess bricka.