Ändra min cache-nivå

När du har konfigurerat din brandvägg för webbapplikationer (WAF) får du skydd och hastighetsoptimering tack vare vår högpresterande cachning. Eftersom WAF hjälper till att påskynda din webbplats kan du se förbättringar i din SEO.

GoDaddy erbjuder fyra cachealternativ. Är du nyfiken på vilken som är bäst för din webbplats? Kolla in den här tabellen:

Cachningsnivå Rekommenderad webbplatstyp Sidcachningstid Omdirigerar (301/302) Cachningstid Ej hittat (404) Cachningstid Respekterar caching-rubriker
Aktiverad Statiska webbplatser, inget dynamiskt innehåll och sällan uppdateringar. 180 minuter 180 minuter 4 minuter Nej
Minimal cachning Nyhetsportal, bloggar eller webbplatser med innehåll som uppdateras dagligen och inga användarsessioner. 8 minuter 15 minuter 2 minuter Nej
Webbplatscaching e-handel, forum, medlemswebbplatser och anpassade program. 180 minuter 180 minuter 4 minuter Ja
Inaktiverad Webbplatser som inte är offentliga eller webbplatser som använder externa CDN. 1 minut * 10 minuter 1 minut Ja

Ändra min cachningsnivå

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior klickar du på Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill använda.
  3. Klicka på Brandvägg på navigeringsmenyn.
    Brandvägg
  4. Klicka på kugghjulsikonen och sedan på Prestanda .
    Prestanda
  5. Välj den cachningsnivå du vill använda och klicka på Spara cachningsnivå.
    Spara Caching-nivå

Mer information

• Om du har cachningsproblem ska du se till att du använder rätt cachningsnivå och sedan kolla in det Felsök cacheproblem
  • Oavsett vilken cache-nivå du väljer kommer de statiska filerna att cachas i 3 dagar. Detta görs för att förhindra vissa typer av DDoS-attacker.