GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra en kampanj efter att ha skickat

Om du ändrar en kampanj efter att du redan har skickat den levereras originalversionen redan till inkorgarna. Den versionen som sitter i människors inkorgar är densamma som den var när du skickade den. Det har inte förändrats. De här personerna kommer att se den ursprungliga versionen.

Om de vidarebefordrar e-postmeddelandet till en vän med knappen Vidarebefordra till en vän , skickas det alltid den version de ser just nu.

Men om du gör ändringar sedan efteråt någon klickar på webbversionen knappen i sidfoten på din e-post - eller de besöker en kampanj URL med en webbläsare - de kommer att se den aktuella ändrade version.

Relaterade ämnen: