GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra en bild

Du kan ändra bilderna i din kampanj när som helst.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Redigera längst ned i den kampanj du vill använda på sidan Kampanjer .
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på och dra bilden i bildgalleriet över den befintliga bilden i modulen.
    Klicka och dra på bilden

Tips: Klicka på Läs mer under Bildgalleriet för att visa fler bilder.