Jag har glömt mitt Microsoft 365-lösenord

Om du är en användare och har tappat bort eller glömt ditt Microsoft 365-lösenord, återställ det. Du kan skicka en lösenordsåterställning till din återställnings-e-postadress, ditt konto på en annan enhet eller till GoDaddy-kontoinnehavaren.

Om du har tillgång till GoDaddy-kontot eller kommer ihåg ditt lösenord ändrar du ditt lösenord i E-post & Office Dashboard istället.

1. Gå till din Microsoft 365 .
  2. Välj Länken under Logga in för att återställa ditt lösenord (där står ”Behöver du återställa ditt lösenord?”).
  3. Ange din e-postadress och välj sedan Fortsätt .
    Sidan Återställ lösenord.
  4. Välj en metod för att återställa ditt lösenord. Vi kan skicka en länk till din e-postadress för återställning (om du har en sparad i ditt konto), ditt konto på en annan enhet eller ägaren av ditt GoDaddy-konto.
    • Om du inte har tillgång till dessa metoder väljer du Jag har inte tillgång till någon av dessa och följer sedan anvisningarna på skärmen.
  5. Välj Skicka länk . Ett e-postmeddelande för att återställa lösenord skickas till den metod du valde.
    • Om du har skickat återställnings-e-postmeddelandet till din GoDaddy-kontoadministratör eller kontoägare, sluta slutföra efter det här steget. De måste öppna e-postmeddelandet och återställa ditt lösenord åt dig.
  6. Öppna e-postmeddelandet för återställning av lösenord och välj Återställ ditt lösenord .
    Skärmen för återställning av lösenord med fält för att ange ett nytt lösenord och en återställnings-e-postadress.
  7. Om du inte har konfigurerat en e-postadress för återställning anger du en i Återställnings -e-post om du behöver återställa ditt Microsoft 365-lösenord igen senare.
  8. Välj Ändra lösenord .

Du kan nu logga in med ditt nya lösenord.