|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra ditt lösenord för onlinelagring

Om du glömmer ditt lösenord för onlinelagring kan du ändra det i Workspace Control Center.

För att ändra ditt lösenord för onlinelagring

  1. Logga in på din kontohanterare.
  2. Klicka på Onlinelagring .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill ha.
  4. Klicka på Visa filer .
  5. Välj det konto som du vill ändra, för musen över menyikonen och klicka sedan på Redigera .
  6. Ange och bekräfta ditt nya lösenord.
  7. Klicka på Spara.

OBS! Det kan ta upp till 30 minuter för ditt lösenord att ändras.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.