Ändra din webbmejl-sida och textstorlek

Du kan ändra textstorleken som visas på dina Workspace Webbmejl-sidor och e-postmeddelanden.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. I sidhuvudet väljer du något av följande i Zoom-
    inställningarna: Minus
    Minskar sidvyn för e-post och visar texten för e-postmeddelanden och Workspace Webmail-gränssnitt i mindre teckenstorlek.
    Plus
    Ökar sidvyn för e-post och visar texten för e-postmeddelanden och Workspace Webmail-gränssnitt i större teckenstorlek.
    Återställ Återställer
    sidvisning och text för e-post till standardinställningarna för Workspace Webbmejl.