GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Analys förklarad: Engagerad

Vad innebär "Engagerat" i min e-postanalys?

Statistiken Engagerad inkluderar alla kontakter som klickade på en länk i ditt e-postmeddelande eller delade e-postmeddelandet. Om en läsare tittade på ditt e-postmeddelande (med bilder!) Men inte vidtagit något annat så hittar du kontakten i din visade statistik och inte i din engagerade statistik.

Hur spårar du engagemang?

Alla länkar i din GoDaddy Email Marketing-kampanjer omdirigeras tillfälligt via servrar för att fånga klick. När en kontakt klickar på en länk i ditt e-postmeddelande hjälper den här omdirigeringen oss att spåra vilken kontakt som klickade på länken.

Sociala andelar spåras på liknande sätt. Unika länkar för social delning genereras för varje mottagare i din kontaktlista. När du klickar på delningslänken kommer du att se exakt vilken kontakt som delade.

Om en läsare har fått ditt e-postmeddelande med framgång men inte vidtagit någon åtgärd spåras den här kontakten i din godkända statistik.

Relaterade ämnen:

Kan jag se statistikhistoriken för en enda kontakt?
Hur kan jag öka mina visningar?