Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera tilläggsdomäner i ett cPanel-konto på min Gen 4-server

När du använder standardinställningarna för att lägga till ett cPanel-konto till din Generation 4 VPS eller Dedikerad server via WHM kan du inte lägga till tilläggsdomäner . Det är enkelt att ändra den här inställningen så att du kan använda så många tilläggsdomäner som du vill.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. Klicka på Starta WHM.
  4. Välj Kontofunktioner > Ändra ett konto på WHM-sidan och välj sedan kontot från listan och klicka på Ändra. Eller gå vidare till nästa steg om du bara har ett konto.
  5. Ange antalet tilläggsdomäner för kontot eller välj Obegränsat bredvid Tilläggsdomäner i avsnittet Resursbegränsningar.
  6. Klicka på Spara längst ner på en sida för att ändra konto.