Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera rot- eller adminåtkomst till min Gen 4-server

Så här aktiverar du rotåtkomst (sudo eller substitut / superanvändare) till din hanterade eller fullständigt hanterade Generation 4 VPS eller Dedikerade server. Du kanske behöver den här typen av åtkomst för att installera program eller göra ändringar på hög nivå i din serverkonfiguration.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  4. I Access avsnittet bredvid Admin Access klicka på Hantera.
  5. Välj Aktivera adminåtkomst (rotkonto med sudo-åtkomst) och klicka sedan på Spara. Adminåtkomst är nu aktiverad i avsnittet Inställningar.
OBS! Om du använder en Windows-server och är ansluten till Secure Shell (SSH) eller Remote Desktop Connection (RDC) måste du logga ut från den aktuella sessionen och sedan logga in för att kunna använda adminåtkomst.