Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera produktrecensioner från kunder med Yotpo

Anslut din onlinebutik till Yotpo så att dina kunder kan lämna produktbetyg och recensioner. När kunderna har köpt en produkt kan du skicka e-post till dem för att be om en produktrecension och sedan moderera recensionerna.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Öppna dina produkter från din Kontrollpanel:
    • I Website Builder går du till Butik och väljer Översikt.
      I Hemsidor + Marknadsföring går du till Butik och fortsätter till Översikt
    • Klicka sedan på Aktivera recensioner i avsnittet Spåra och registrera försäljning .
      Aktivera produktrecensioner

• Gå till Marknadsför och välj Marknadsför i Premium-onlinebutiken.
      Gå till Marknadsför och välj Marknadsför i Premium-onlinebutiken
  4. Klicka på Aktivera bredvid Produktrecensioner .
  5. I bygga förtroende med produkt window anger den e-postadress som du vill recensioner ska skickas och klicka sedan på Registrera dig för Website Builder eller Aktivera för Premium Online Store.
  6. Du har aktiverat Yotpo. Klicka på Hantera recensioner för att gå till Yotpo och se dina produktrecensioner.
    Klicka på Hantera recensioner

OBS! Den här kostnadsfria versionen av Yotpo är begränsad till 50 recensioner per månad, men du kan uppgradera för fler recensioner.