Aktivera produktrecensioner från kunder med Yotpo

Du kan ansluta din webbplats till Yotpo för att göra det möjligt för kunder att lämna produktbetyg och recensioner. När kunderna köper en produkt kan du skicka ett e-postmeddelande och be om ett produktomdöme och moderera recensionerna.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. I menyn Butik klickar du på Översikt.
    onlinebutik aktivera recensioner översikt
  3. I fönstret Nästa steg klickar du på Aktivera under Aktivera produktrecensioner.
    onlinebutik aktivera produktrecensioner
  4. I fönstret Produktrecensioner klickar du på Aktivera.
  5. I fönstret Bygg förtroende med produktrecensioner anger du e-postadressen som du vill att recensionerna ska skickas till och klickar sedan på Aktivera.
    onlinebutik aktivera recensioner klicka på aktivera
  6. Du har aktiverat Yotpo för produktrecensioner. Klicka på Hantera recensioner för att hantera dina produktrecensioner med Yotpo.
    onlinebutik aktivera recensioner hantera recensioner