Aktivera modern autentisering för Microsoft Office 2013 på Windows-enheter

Du kan inte längre ansluta till brevlådor i Outlook 2013 på Windows-enheter med basautentisering, en föråldrad industristandard som utfärdades 2023. Med basautentisering blir det enklare för angripare att fånga inloggningsuppgifter, vilket ökar risken för att stulna autentiseringsuppgifter används mot andra slutpunkter eller tjänster.

Vad behöver jag göra?

Eftersom du inte längre kan använda grundläggande autentisering för Outlook 2013 kan du göra något av följande istället:

• Aktivera modern autentisering för Office 2013 : Modern autentisering, eller OAuth2.0, är säkrare och stöder multifaktorautentisering, eller MFA, med moderna metoder som engångs-textmeddelanden och autentiseringsappar. Konfigurera specifika registernycklar för att aktivera modern autentisering för Office 2013.
    OBS! Vårt GoDaddy-guider kan inte hjälpa dig genom att göra registerändringar. Se vårt supportförklaring .
  • Uppgradera till Business Professional : Den levereras med den senaste versionen av Office-programvaran, så den kommer med modern autentisering aktiverad som standard. Jämför e-postplaner .
  • Använd Outlook på webben : Åtkomst påverkas inte. Logga in på Outlook på webben .