Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera mitt nyckelfärdiga skyltfönster-tema

Steg 5 i serien Hanterade WordPress-bloggar för återförsäljare .

Visa upp din unika varumärkesidentitet med temat Turnkey Storefront. Temat för nyckelfärdigt skyltfönster är valfritt, men det ger dig kontroll över skyltfönsterens layout, widgetar, sociala medier med mera.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? )
  2. Håll muspekaren över Utseende och klicka på Teman .
    Klicka på Teman
  3. Klicka på Lägg till nytt .
    Klicka på Lägg till nytt
  4. Sök efter återförsäljare eller nyckelfärdig butik .
  5. Klicka på Installera .
  6. Klicka på Aktivera .
    Klicka på Aktivera
  7. Klicka på Anpassa för att redigera din webbplats.

OBS! Du kan även ladda ner temat Nyckelfärdigt skyltfönster.