GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera mitt GoDaddy Studio-konto

Det tar mindre än 5 minuter att aktivera ditt nya GoDaddy-konto.

OBS! Om du redan har ett GoDaddy-konto loggar du in med dessa uppgifter - du behöver inte skapa ett nytt GoDaddy-konto.

1. Uppdatera din Over-app till den senaste versionen. Det heter nu GoDaddy Studio.
  2. Öppna din GoDaddy Studio-app. Du märker vår nya logotyp och namn.
  3. Följ anvisningarna för att aktivera ditt nya konto när du blir ombedd att göra det. Det här kanske inte händer omedelbart.
  1. Gå till GoDaddy Studio .
  2. Om du har ett befintligt Over-konto: Välj Jag har ett Over-konto till vänster på skärmen.
  3. Om du inte har ett befintligt Over-konto: Välj Skapa nytt konto till höger på skärmen.

4. Din projektbild
  5. Följ instruktionerna för att skapa ditt nya konto.

Vi överför automatiskt dina projekt till ditt nya konto, men om du har följt de här stegen för att aktivera ditt konto och inte hittar dina projekt kan du prova de här stegen .