Aktivera McAfee Secure-sigill

Med ett McAfee-sigill för säkert certifikat på webbplatsen blir kunderna förvissade om att de kan surfa säkert på webbplatsen. Du får kostnadsfritt tillgång till McAfee Secure! Läs mer om McAfee Secure .

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på SSL-certifikat.
  3. Klicka på Hantera bredvid det certifikat som du vill använda.
  4. Klicka på det certifikat som du vill använda.
  5. I avsnittet Visa ditt SSL-certifikats säkerhetssigill väljer du McAfee eller GoDaddy.
  6. Kopiera och klistra in koden till din webbplats HTML så blir den synlig.

När kunder klickar på sigillet ser de en kontroll i realtid av webbplatsens säkerhet.
Dialogrutan SSL McAfee Secure-sigill