Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera Google Analytics i mitt Pro-återförsäljarkonto

Använd Google Analytics för att spåra skyltfönsterens besökare och deras interaktioner. Analytics-spårning är gratis med ditt Pro-återförsäljarkonto och ger dig en bättre förståelse för dina kunder, som att skapa mer tilltalande marknadsföringskampanjer.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Gå till Skyltfönster och välj Spårning .
  3. Ange ditt Google Analytics-ID . Ditt ID är Google®-spårningsnumret som liknar UA-000000000-1 eller G -XXXXXXXXXX
  4. Klicka på Spara . Du ser en framgång anmälan bekräftar att spåra lades till ditt skyltfönster.

Relaterat steg

• När du har aktiverat Google Analytics kan du ställa in mål för att spåra kundernas köp via din remisslänk.

Mer information

• Google Analytics är endast tillgängligt för Pro-återförsäljarkonton, inte grundläggande återförsäljarkonton. Mer information finns på vår återförsäljarplan .