Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera GoDaddy-betalningar på Hanterade WordPress-bloggar

GoDaddy Payments är förinstallerat för nyligen köpta Managed WordPress Ecommerce- och Managed WordPress-planer.

OBS! För att BETALNINGAR ska vara tillgängliga i din WooCommerce-butik måste platsen vara USA (US) med valutan inställd på Amerikanska dollar (USD).

OBS! Om du tidigare har startat ansökningsprocessen men inte är klar och du är redo att slutföra stegen väljer du Fortsätt för att fortsätta där du slutade. Du kan se andra programstatuser i Hur ser jag ut som GoDaddy-betalningar i mitt Hanterade WordPress-konto?

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats där du vill aktivera BETALNINGAR väljer du WP Admin frånmenyikonen menyn.

välj wp-admin
  4. I menyn till vänster under WooCommerce väljer du Inställningar .
  5. Välj Betalningar från de tillgängliga flikarna på sidan Inställningar .
  6. Under Metod , leta upp GoDaddy Payments - Kreditkort och välj Konfigurera .
  7. Guiden guidar dig genom hur du konfigurerar GoDaddy-betalningar. Du behöver följande information:
    • Företagets ägare: Kontaktuppgifter och de sista fyra siffrorna i deras SSN (personnummer).
    • Företagsprofil: Adress och EIN (Employer Identification Number) för företaget.
    • Bankinformation: För att sätta in utbetalningar behöver du ha dirigeringsnummer, kontonummer och namnet på kontot. Vi rekommenderar att du lägger till bankuppgifter under konfigurationen, men det är inte nödvändigt att börja acceptera transaktioner. Du kan alltid lägga till det senare.

installationsguiden
  8. När du är klar med guiden på fliken Betalningar väljer du Aktivera för att göra GoDaddy-betalningar tillgängliga i din kundvagn för transaktioner.