Aktivera felsökning i WordPress

Om du ställer WP_DEBUGtrue (sant) i wp-config.php aktiveras debug-läget i WordPress. Detta gör att alla PHP-fel, varningar och meddelanden visas.

Det rekommenderas starkt att WP_DEBUG and WP_DEBUG_LOG ställs in på true (sant) under utvecklingen för att upptäcka fel som kanske annars inte visas när den är inställd på false (falsk). Detta är särskilt praktiskt vid utveckling av anpassade moduler som css/js då den aktuella layouten kommer att uppdateras på varje sidladdning istället för cachat som standard.

1. Redigera wp-config.php för din webbplats. ( cPanel / Plesk / Webb & Klassisk / Hanterad WordPress / VPS )
  2. Ändra detta från false
    define('WP_DEBUG', false);
    till true
    define('WP_DEBUG', true);
  3. På följande rad skriver du
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
  4. Spara dina ändringar.
  5. Besök webbplatsen med en webbläsare för att utlösa felsökningsloggen.
  6. Öppna redigeraren i värdkontot och öppna /wp-content/debug.log.
  7. Gå igenom innehållet i felsökningsloggen för att identifiera vilket insticksprogram, tema eller konfigurationsalternativ som orsakar problemet.

Obs! För planer med Hanterade WordPress-bloggar, om du ställer in WP_DEBUG på true (sant) inaktiveras CDN (nätverk för innehållsleverans) helt för att underlätta felsökningen av webbplatsen. Du kan återaktivera CDN genom att ställa in WP_DEBUG på false (falsk).

När du är klar med utveckling eller felsökning ska du ställa in WP_DEBUG och WP_DEBUG_LOG på false (falsk) och sedan ta bort filen debug.log.