Aktivera ett kundsupportformulär på min webbplats i GoDaddy Pro

Du kan aktivera ett kundsupportformulär på dina webbplatser så att dina kunder kan kontakta dig direkt från WP-admin-kontrollpanelen.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Hem i vänster sidofält.
  3. Klicka på din bild i det övre högra hörnet och sedan på White Label .
    Öppna inställningar
  4. Gå till Kundtjänst .
  5. Välj Använd som formulär med skicka, e-post skickat till mig och skriv ditt e-postmeddelande i avsnittet Support e-post.
  6. Skriv en kort hälsning till dina kunder (till exempel ”Hur kan vi hjälpa dig idag?”) I avsnittet Pop-up-introduktion. Dina kunder ser det här meddelandet högst upp i formuläret.
  7. Klicka på Spara ändringar.

OBS! Ändringar av White Label- inställningar påverkar alla webbplatser som använder den här funktionen.