Aktivera Avancerade säkerhetsalternativ

Webbplatssäkerhet erbjuder ett antal olika alternativ för att skräddarsy brandväggens säkerhet efter din webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior klickar du på Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill använda.
  3. Gå till navigeringsmenyn och klicka på Brandvägg .
  4. Välj Inställningar på sidan Brandvägg.
    brandväggsinställningar
  5. Klicka på Säkerhet . På säkerhetssidan visas Avancerade säkerhetsalternativ . Nedan finns en lista över de säkerhetsalternativ som du kan aktivera för att finjustera din brandvägg.
    Avancerade säkerhetsalternativ
    Adminpanelen är begränsad till endast vitlistade IP-adresser De flesta populära innehållshanteringssystem har en administrativ panel. Exempel: / wp-admin på WordPress eller / administrator på Joomla. Om du sätter det till På är det bara vitlistade IP-adresser som kan komma åt de katalogerna.
    Varning: Om du har en medlemswebbplats och låter någon skapa ett konto och logga in där, aktivera inte det här alternativet.
    XMLRPC, kommentarer och trackbacks blockerade Om din webbplats inte tillåter kommentarer (eller trackbacks / pingbacks) eller om du använder ett externt kommentarsystem (t.ex. Disqus eller Facebook-kommentarer) kan du blockera eventuella kommentarer, eftersom det sannolikt är spam.
    Stoppa inte att ofiltrerad HTML skickas till din webbplats Det här alternativet hindrar användare från att infoga eller skicka ofiltrerat HTML-innehåll till din webbplats. Det blockerar att saker som iframes och skriptsamtal används. Om du har ett forum eller en medlemssida och låter dina användare skicka meddelanden och publicera öppet innehåll, aktivera inte det här alternativet. Vitlistade IP-adresser påverkas inte av den här inställningen.
    Stoppa uppladdning av PHP eller körbart innehåll Detta alternativ hindrar någon från att överföra PHP, Perl eller körbart innehåll till din webbplats. Vi rekommenderar att du aktiverar det här alternativet såvida du inte låter användare göra uppladdningar. Observera att vitlistade IP-adresser fortfarande är tillåtna att överföra.
    Aktivera DDOS-skydd för nödsituationer HTTP-översvämningsskyddet förhindrar att någon som använder en webbläsare utan JavaScript har aktiverat kan besöka webbplatsen (utom stora sökmotorer). Detta är mycket användbart när webbplatsen är under DDOS. Du kan inaktivera det här alternativet när saker och ting har normaliserats.

OBS! Det här alternativet kan förhindra legitima besökare från att komma åt din webbplats och bör endast tillämpas när din webbplats är otillgänglig på grund av DDoS-attacker (Distribuerad Denial of Service).

Blockera anonyma ombud och de tre bästa attackländerna Om du aktiverar det här alternativet förhindras någon från Kina, Ryssland eller Turkiet att interagera med din webbplats. De kan fortfarande visa allt innehåll men kan inte registrera ett konto, lämna kommentarer eller försöka logga in. Samma begränsning gäller användare som använder anonyma proxytjänster för att dölja sina IP-adresser.
    Aggressivt botfilter Den här inställningen blockerar ogiltiga användaragenter som inte matchar riktiga webbläsare, t.ex. tomma användaragenter, användaragenter som börjar med PHP / och felaktiga användaragenter från vanliga webbläsare.
    Forcerar att skicka värdnamnet via TLS / SSL Detta alternativ tvingar att passera värdnamnet under SSL / TLS-handskakningen.

OBS! Om du aktiverar detta kan din webbplats gå sönder, aktivera den inte såvida inte din webbplats redan är trasig.

Avancerad detektering av skatteundandragande Det här alternativet aktiverar våra avancerade signaturer för att upptäcka undandragande. Vi rekommenderar att du håller den på, men om din webbplats har stöd för webbadresser med icke-ascii-tecken (som japanska, hindi, ryska osv.) Kan du behöva inaktivera den.
  6. Nu när du har granskat och valt dina säkerhetsalternativ klickar du på Spara avancerade säkerhetsalternativ .