Bifoga en fil till min e-post

Lägg till filbilagor i dina e-postmeddelanden så att dina mottagare kan ladda ner dem. De här stegen är för uppdaterad vy .

OBS! Det finns en gräns på 30 MB per e-postmeddelande som du skickar, med en filbegränsning på 20 MB.

1. Logga in på Webbmejl. Använd ditt Workspace Email-användarnamn och -lösenord (GoDaddy-användarnamnet och -lösenordet fungerar inte här).
  2. Välj Skriv.
  3. Välj ett gem för att välja en fil eller dra och släpp den i meddelandet. Filen visas under Bilagor .
  4. Varning: Bifoga inte följande filtyper:
    .pif .reg .bat. scr .com .si .exe
    De kommer alltid att avvisas av webbmejl och kommer sannolikt att få ditt e-postmeddelande som skräppost.
  5. Slutför att skriva meddelandet och skicka det när du är redo.