Lägg till Alias-domäner i mina Linux-värdtjänster

Med alias kan du peka flera domäner till samma innehåll och dokumentrot samtidigt som alias-URL bibehålls. Detta kan vara ett användbart verktyg för varumärkeskonsistens, internationalisering och förebyggande av stavfel.

OBS! Om du vill vara värd för en separat webbplats från din primära domän måste du skapa en tilläggsdomän
  1. Logga in på din GoDaddy-produktsida .
  2. Välj Webbhotell och sedan Hantera för önskad Linux-värdtjänstplan.
    klicka på hantera
  3. Välj cPanel-admin.
  4. Välj Domäner .
  5. Välj Skapa en ny domän .
  6. Ange namnet på din domän (inkluderar inte www).
  7. Se till att kryssrutan Dela dokumentrot är markerad
  8. Välj Skicka .

Ett meddelande om att du lyckas bekräftar att din Alias-domän har skapats.