GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägga till en prenumerationsknapp i sidfoten

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Om du vill lägga till en prenumerationslänk till din e-postmarknadsföringsfot måste du ange ett anmälningsformulär som standard . Om du inte har ett formulär som standard kommer det inte att finnas någon prenumerationslänk i sidfoten.

GoDaddy Email Marketing länkar också till standardregistreringsformuläret var du än använder[[subscribe_link]] makro var som helst i din kampanj.

Så här ställer du in ett formulär som standard:

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Registreringsformulär längst upp på din kontosida.
  3. Leta reda på det formulär som du vill ange som standard och för musen till höger om knappen Dela. En knapp som Ange som standard visas. Klicka på den knappen för att ställa in registreringsformuläret som standard.
  4. Klicka på OK i bekräftelsefönstret.

Du kommer nu att se knappen Prenumerera i sidfoten på din kampanj!

Du kan alltid gå tillbaka till sidan Anmälningsformulär för att kontrollera standardformulärsinställningarna. Det aktiva standardformuläret visas med en Ange som standardtagg .

Så här ändrar du standardformuläret för registrering:

Välj bara alternativet Ange som standard bredvid något annat formulär i ditt konto. Kom ihåg att du endast kan välja ett formulär som standard.

Så här tar du bort standardinställningen:

1. Gå till sidan Anmälningsformulär.
  2. Klicka på den synliga Set as default- knappen för att avaktivera inställningen.
  3. Klicka på OK i bekräftelsefönstret.

Nästa steg

• När du har lagt till prenumerationsknappen i din e-postfot konfigurerar du ett välkomstmeddelande som automatiskt skickas till dina nya prenumeranter.

Mer information

• Publicera ett anmälningsformulär på din webbplats