e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till prenumeranter genom att ladda upp en fil

Du kan lägga till prenumeranter på ditt GoDaddy Email Marketing-konto samtidigt, genom att bara ladda upp en fil.

1. När du är inloggad väljer du fliken Prenumeranter högst upp på kontot.
  2. Klicka på Lägg till prenumeranter .
  3. Välj fliken Många åt gången.
  4. Klicka på Bläddra och välj den fil du vill ladda upp.
  5. OBS! Om din fil innehåller mer information än bara e-postadressen, kom ihåg att ha en rubrikrad som beskriver varje kolumn med data. På så sätt kan dina uppgifter sorteras på lämpligt sätt.

6. Välj listan du vill importera dina prenumeranter till:
  7. Klicka på Lägg till prenumeranter .