Lägg till min Workspace Email till Outlook på Android

Steg 4 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Lägg till ditt Workspace Email-konto till Outlook för Android. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag på din mobil.

1. Öppna Outlook-appen.
    • Nya användare: Tryck på Kom igång
    • Befintliga användare: Öppna Inställningar > Tryck på Lägg till konto > Tryck på Lägg till e-postkonto.
  2. Ange e-postadress, tryck på Fortsätt.
    Ange e-postadress, tryck på Fortsätt
  3. Välj IMAP eller POP3 – den här artikeln går igenom IMAP-konfigurationen. Se Microsofts instruktioner om hur man lägger till en POP-e-postadress till Outlook för iOS eller Android.
    Välj IMAP
  4. Ange ditt lösenord och visningsnamn för Workspace Email. Du kan lägga till en beskrivning till ditt konto, t.ex. ditt företagsnamn.
  5. Tryck på kryssmarkeringen, Outlook upptäcker automatiskt infon om ditt e-postkonto.
    Ange autentiseringsuppgifter och tryck på kryssmarkeringen
  6. Om det här är ditt första e-postkonto på Outlook för Android får du frågan om du vill lägga till ytterligare ett konto. Tryck på hoppa över för att se din e-postinkorg i Outlook. Om det inte är ditt första konto kommer du att se din e-postinkorg.
    Lägg till ytterligare ett konto eller hoppa över till inkorg

Din e-post finns på din Android och det är bara att sätta igång! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du klicka på Föregående. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg!

Felsökning

Gå till Avancerade inställningar och kontrollera dina port- och serverinställningar.

• (A) IMAP inkommande server: imap.secureserver.net:993
  • (B) Lösenord till IMAP: Lösenord till Workspace-konto
  • (C) SMTP utgående server: smtpout.secureserver.net:465 (prova 587 om 465 inte fungerar)
  • (D) Lösenord till SMTP: Lösenord till Workspace-konto
  • (E) Tryck på kryssmarkering för att lägga till ditt konto
    Lägg till port- och serverinställningar