Lägg till min Microsoft 365-e-post till Outlook i Windows

Steg 3 i Konfigurera mitt Microsoft 365-konto-serien.

Lägg till din Microsoft 365-e-post i Outlook 2016 (eller senare) för Windows-datorer. Sedan kan du skicka och ta emot e-post på språng.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

1. Öppna Outlook. Har du inte appen? Så här laddar du ner den.
    Outlook-ikon, blått kuvert med ett vitt ”o”
  2. Hoppa över till steg 3 om du är en ny användare. Annars väljer du Fil och sedan + Lägg till konto.
    Under Kontoinformation, + Lägg till konto
  3. Ange din Microsoft 365-e-postadress och välj sedan Anslut.
    • Om en annan e-postadress är förifylld i e-postfältet kan du välja rätt e-postadress i rullgardinsmenyn eller radera den och ange rätt e-postadress.
      Ange e-postadress och välj Anslut
  4. Ange lösenordet till din e-post och välj Logga in. Du kan behöva välja kontotyp som Arbete eller skola, inte Privat, för att kunna fortsätta.
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  5. Om din administratör aktiverat flerfaktorautentisering (MFA) kan du verifiera ditt konto eller konfigurera autentiseringsappen.
  6. Om du är ny användare kan du lägga till en annan e-postadress och sedan välja Nästa. Välj annars Klart.
    lägg till en annan e-postadress eller välj klart

Din Microsoft 365 har nu lagts till i Outlook.