Lägg till min Workspace Email i Thunderbird

Steg 4 i Konfigurera min Workspace Email- serie.

Lägg till ditt Workspace Email-konto i Thunderbird för Mac eller Windows PC. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag från din Mac.

1. Öppna Thunderbird .
  2. Under Konfigurera ett konto väljer du E- post .
    Välj E-post i det konfigurerade kontot
  3. Ange ditt namn , Workspace Email- adress och lösenord .
    Ange namn, e-postadress och lösenord
  4. Välj Fortsätt .
    Klicka på Fortsätt
  5. Välj IMAP (fjärrmappar) och sedan Klar . (Alternativt kan du konfigurera din e-post med POP3.)
    Välj IMAP och klicka på klart

Felsökning

Om Thunderbird inte hittar ditt e-postkonto väljer du Manuell konfiguration . Kontrollera server- och portinställningarna:

• Servervärdnamn (inkommande): imap.secureserver.net
  • Port (inkommande): 993 (SSL / TSL)
  • Servervärdnamn (utgående): smtpout.secureserver.net
  • Port (utgående): 465 (SSL / TSL) eller 587 (SSL / TSL)

Redigera dina servervärdnamn och portar