GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till länkar till din kampanj

Lägg till en länk i din text

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Markera texten du vill förvandla till en klickbar länk och klicka på kedjelänksikonen längst ner i textmodulen.
    Markera text för att lägga till länk.
  3. I popup-fönstret lägger du till din webbadress i fältet Länk till: och trycker på spara.

Länken visas i fullständig markdown-kod medan du är i redigeringsläge.

Länken visas i markdown-kod i redigeringsläge

Klicka bara på knappen Förhandsgranska högst upp till vänster i modulen för att se hur länken visas när den skickas.

Klicka på Förhandsgranska för att se den slutliga länkvisningen

Lägg till en länk, med början på webbadressen

OBS! Det här fungerar endast om webbadressen du har lagt till i din text har prefixet http: //.

1. Markera länktexten och klicka på kedjelänkikonen .
    Markera URL och klicka på knappen Kedjelänk.
  2. Pop-up-fönstret är detsamma som ovan, men din URL anges i fältet Länk till :. Du måste lägga till visningstext i fältet Text to display:.
  3. Tryck på spara så är du klar!

Lägg till en länk till din bild

1. När du har lagt till en bild i din kampanj klickar du på pennikonen under bilden.
    Klicka på pennikonen för att lägga till länken till bilden.
  2. I popup-fönstret anger du din URL i fältet Länka bild till: och trycker på spara.

Länken visas inte i din sista kampanj, men läsarna klickar vidare till den webbadressen när de klickar någonstans på den bilden.