Skapa tillägg för en produkt

Skapa ett tillägg för en produkt för att erbjuda kunder fler alternativ. Tillägg är anpassade detaljer eller extra objekt som du lägger till för en produkt som du säljer. Till exempel kanske en kund vill lägga till gravering som en del av tjänsten eller inslagning som ett ytterligare köp.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen går du till Butik > Produkter.
  1. Välj namnet på produkten som du vill uppdatera eller lägg till en ny produkt.
  2. Välj fliken Lager och alternativ. Gå till Tillägg och välj Skapa tillägg.
  3. Skriv ett tilläggsnamn, såsom ”gravyr” eller ”presentinslagning”.
  4. Gå till Typ och välj Köparen väljer från en lista för att erbjuda dina egna tjänstealternativ.
    • Lägg till alternativ för tjänsten under Val. Du kan lägga till fler val genom att välja Skapa tilläggsval. Om du till exempel lägger till en presentinslagningstjänst kan ett val vara ”rött papper” och det andra vara ”metallfärgat papper”.
      skapa tilläggsval för en lista
  5. Eller gå till Typ och välj Köparen anger anpassad text om du vill att kunder ska ange sina egna val, till exempel ord som ska graveras.
    • Du kan lägga till instruktioner för dina kunder i rutan Instruktioner för kunden.
    • Som Teckengräns ska du ange maxlängden för kundernas meddelanden.
      skapa anpassat tilläggsval
  6. Andra sätt att anpassa alternativet inkluderar följande:
    • Markera rutan Obligatoriskt för köparen om kunder måste välja tjänsten.
    • Lägg till en avgift så att produktens slutgiltiga pris inkluderar avgiften om kunden väljer att lägga till tjänsten.
  7. Välj Klar. Tjänstealternativet läggs till i listan Tillägg.
    produkttilläggslista

Obs! Du kan ändra ordningen på tilläggen genom att klicka på raderna till vänster om tillägget och dra dem i den ordning du vill ha. Du kan redigera dina tillägg genom att klicka på pennknappen Knappen med plustecken. Och du kan ta bort alternativet genom att klicka på papperskorgen Papperskorgknappen.