Lägg till rullgardinsmeny för min webbplats

Nedrullningsbara menyer i webbplatsens navigeringsfält är ett utmärkt sätt att gruppera sidor och hjälpa besökare att upptäcka dem, utan att behöva klicka sig till var och en. Det gör också att navigeringsfältet blir mer kompakt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Lägg till en rullgardinsmeny (som att lägga till en ny sida).
    • Välj en webbläsareLägg till ett nytt avsnitt + ikon Lägg till sida i menyn för webbplatsnavigering som om du lade till en ny sida. Välj sedan Nedrullningsbar meny .
      Skärmdump av webbplatsens navigeringsfält
    • I mobilappen väljer du Sidor och sedan Lägg till . Välj sedan Nedrullningsbar meny .
  5. Skriv din menytitel (obligatoriskt fält). Håll navigeringsfältet enkelt med korta, tydliga namn.
  6. Välj om du vill lägga till en sida eller länk under din meny. Om du inte vill välja några befintliga sidor nu kan du lägga till en sida eller länka och ändra ordning på sidor när som helst .

OBS! Om du vill lägga till objekt i en tom nedrullningsbar meny ska du ändra sidor för den tomma rullgardinsmenyn och välja Menyinställningar när du ändrar sidorna.

7. När du är klar väljer du Skapa meny .
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .