Webbplatsverktyg Hjälp

Add a PayPal button for donations or single items

Every GoCentral plan except Personal lets you add up to three PayPal buttons to your website. Use each button to sell a single product, or enable customers to donate to a cause you choose.

Note: The eCommere plan's Online Store uses a different method for handling PayPal. See Lägga till betalningsmetod for how to have a PayPal button appear in the checkout screen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla till den plats där du vill lägga till en PayPal-knapp och klicka på den gröna plusknappen.
    Klicka på den gröna plusknappen
  4. Klicka på Sälj online.
    klicka på sälj online
  5. Klicka på PayPal-knapp.
    klicka på paypal-knapp
  6. Klicka på den layout som du vill använda.
    klicka på layout
  7. När bekräftelsen om tillagt avsnitt visas klickar du på PayPal-knappen för att anpassa text, bild och inställningar för den.

Om du inte har ett PayPal-konto än klickar du på PayPal-inställningar i panelen PayPal-knapp, väljer Skapa PayPal-konto och följer anvisningarna.

klicka på layout

OBS! Om du ångrar att du har lagt till det här avsnittet klickar du på Ta bort avsnitt längst ner i panelen PayPal.

8. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  9. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).