Lägg till en PayPal-knapp för donationer eller enstaka artiklar

Lägg till upp till 15 PayPal-knappar på din webbplats. Använd var och en av knapparna för att sälja en enstaka produkt eller låta kunderna skänka pengar till något som du väljer. Detta skiljer sig från att lägga till en betalningsmetod i din onlinebutik i kassaskärmen ( handelsplan ) eller att ta emot betalningar för onlinebokningar (Premium-plan).

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till PayPal-knappen och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet PayPal-knapp och välj Lägg till bredvid det layoutval du vill använda.
  6. Välj ditt avsnitt för att börja anpassa text, foto och inställningar. Om du inte har ett PayPal-konto än väljer du PayPal-inställningar och sedan Skapa PayPal-konto och följer anvisningarna.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.