Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera mitt nyckelfärdiga skyltfönster-tema

Steg 5 i serien Hanterade WordPress-bloggar för återförsäljare .

Visa upp din unika varumärkesidentitet med temat Turnkey Storefront. Temat för nyckelfärdigt skyltfönster är valfritt, men det ger dig kontroll över skyltfönsterens layout, widgetar, sociala medier med mera.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? )
  2. Håll muspekaren över Utseende och välj Teman .
    Klicka på Teman
  3. Välj Lägg till ny .
    Klicka på Lägg till nytt
  4. Sök efter återförsäljare eller nyckelfärdig butik .
  5. Välj Installera .
  6. Välj Aktivera .
    Klicka på Aktivera
  7. Välj Anpassa för att redigera din webbplats.

OBS! Du kan även ladda ner temat Turnkey Storefront .