Konfigurera vidarebefordran av e-post i mitt Linux-värdtjänstkonto

Du kan ställa in funktionen för vidarebefordran av e-post i cPanel för att vidarebefordra kopior av inkommande e-post.

OBS! Mer information finns i cPanel-dokumentationen för skotare .

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster väljer du Hantera bredvid det Linux-värdkonto du vill använda.
    välj hantera
  3. I kontoDashBoard väljer cPanel Admin.
  4. På sidan för cPanel i avsnittet E -post väljer du Vidarebefordran .
  5. Lägg till den typ av vidarebefordran du vill använda. För mer information, se cPanel-dokumentationen för den här funktionen .