Acceptera en begäran om åtkomst till mitt konto

Om du får ett e-postmeddelande från GoDaddy om att någon begär åtkomst till ditt GoDaddy-konto innebär det att personen ber om delegatåtkomst . Med delegatåtkomst kan en annan person öppna och använda dina GoDaddy-produkter utan att behöva veta ditt kontolösenord.

1. I den mottagna e-postbegäran väljer du Logga in & Bevilja åtkomst .
  2. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  3. Välj Bekräfta åtkomst . Personen är nu en ombud och kan öppna och använda produkter i ditt GoDaddy-konto utan att behöva lösenord.