Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Om kreditkortinställningar för WooCommerce Intuit-betalningar

Steg 3 i insticksprogrammet Konfigurera intuitiva betalningar för WooCommerce- serien.

Lär dig mer om de kreditkortsinställningar som kan konfigureras för din butik. Betalningsmetoden för kreditkort kan aktiveras genom att gå till WooCommerce > Inställningar > Betalningar > Intuit-betalningskreditkort .

Obligatoriskt: WooCommerce Intuit-betalningar är ett förstklassigt WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress E-handelshotell eller som ett fristående köp.

Aktivera / inaktivera

Tillåt kunder att använda kreditkortsmetoden i kassan.

Titel

Betalningsmetodstitel som kunden ser under kassan. Titeln visas också på sidan Ordermottagning.

Beskrivning

Texten som visas under gateway-titeln under kassan. Begränsad HTML är tillåten.

Kortverifiering (CSC)

Aktivera att kräva att kunder anger kortsäkerhetskoder när de checkar ut.

Sparad kortverifiering

Gör det möjligt att kräva att kunder anger sina kortsäkerhetskoder när de använder en sparad betalningsmetod i kassan.

Transaktionstyp

Bestämmer hur transaktioner skickas till intuitiva betalningar.

• Välj Ladda för att automatiskt hämta betalningar. Detta kommer att skicka alla transaktioner för avveckling och sätta ordern på Behandlingsstatus i WooCommerce.
  • Välj Auktorisering för att endast auktorisera beställningsbeloppet när kunden checkar ut. Detta kommer att sätta ordning i On Hold status i WooCommerce.

Om auktorisering har valts finns det ytterligare två alternativ:

• Ladda virtuella beställningar : Aktivera detta för att automatiskt ta betalt för beställningar med enbart virtuella produkter . Detta kommer att skicka alla virtuella produkters transaktioner för avveckling. För nedladdningsbara produkter ger nedladdningar åtkomst till dem direkt.
  • Fånga betalda beställningar : Aktivera detta för att automatiskt ta betalt när beställningar flyttas till statusen Bearbetning eller Slutförd.

OBS!
• Om du använder auktoriseringstyp utan att debitera virtuella beställningar måste alla betalningar registreras manuellt och avvecklas på din kontrollpanel för Intuit-betalningar eller på skärmen med WooCommerce-beställningar när transaktionen har skickats.

• Om du använder auktoriseringstyp med Charge Virtual-Only Orders behöver endast beställningar utan virtuella produkter registreras manuellt och avvecklas.

Accepterade kortlogotyper

Bestämmer vilka kortlogotyper som visas vid kassan. Den här inställningen ändrar inte vilka korttyper som din Intuit Payment Gateway accepterar. Det är endast av visning för att visa kunder vilka kort som accepteras.

Tokenisering

Aktivera så att kunder kan spara sina betalningsmetoder för framtida betalningar. Detta krävs för prenumerationer eller förbeställningar. Kunder kan hantera sina sparade betalningsmetoder på sidan Mitt konto i WooCommerce.

Tokenisering måste vara aktiverat i ditt Intuit-konto. Det kan tillkomma en Intuit-serviceavgift för att aktivera detta.

När detta är aktiverat sparas inte sparad kreditkortsinformation på webbplatsens server. Det tokeniseras och lagras på Intuits servrar. Detta minskar webbplatsens PCI-belastning.

Detaljerade avvisningsmeddelanden

Gör det möjligt att visa detaljerade meddelanden för kunder när deras betalning nekas för att hjälpa dem att slutföra betalningen. Detta kan inkludera meddelanden som CVV eller felaktig matchning av postnummer. Om inaktiverat visas ett generiskt felmeddelande istället.

Felsökningsläge

Aktivera när det finns problem med att hantera transaktioner. Som bästa praxis aktiverar du inte den här inställningen om det inte finns några problem med insticksprogrammet.

1. Välj Visa på kassasidan för att logga API-begäranden direkt på kassasidan.
  2. Välj Spara i logg för att spara loggarna i WooCommerce > Status > Loggar.
  3. Välj Båda för att spara loggarna på både kassasidan och WooCommerce-loggarna.

Miljö

Det finns två miljöer att välja mellan: Sandlåda och Produktion . Varje miljö kräver en separat uppsättning nycklar.
  • Välj vilken gateway-miljö som ska användas för transaktioner.
  • Välj Sandbox för att använda testmiljön. Detta aktiverar testläget och låter dig testa transaktioner i kassan. Den här miljön kräver sandlådanycklar.
  • Välj Produktion för att använda produktionsmiljön med din livewebbplats. Hitta produktionsnycklarna genom att följa Create an Intuit App .

Om du använder Sandbox- miljön kommer ditt Intuit Developer-konto, skapat i Create an Intuit App , automatiskt med ett sandbox-konto för testning.

Hitta sandlådans nycklar i din Intuit-app med de här stegen:

1. Logga in på webbplatsen för Intuit Developer .
  2. Gå till Kontrollpanelen och välj appen för din butik.
  3. Navigera till Utveckling > Nycklar och OAuth . Ditt sandlåda-klient-ID och klienthemlighet finns i Keys-modulen.

OBS! Sandbox- och produktionsnycklarna är olika för klient-ID och klienthemlighet. Se till att använda produktionsnycklar i produktionsmiljön och sandlådanycklar i Sandbox- miljön.

Dela anslutningsinställningar

Aktivera när du använder både kreditkort och eCheck-portar. Detta delar autentiseringsuppgifter mellan gateways för att förhindra att du behöver ange autentiseringsuppgifterna två gånger. Om du aktiverar den här inställningen från sidan med kreditkortinställningar måste du ange autentiseringsuppgifterna i inställningarna för eCheck .

Klient-ID

Klient-ID för Intuit Developer-app som genereras när Intuit-appen skapas.

Kundhemlighet

Den hemliga nyckeln till Intuit Developer-appens klient genereras när Intuit-appen skapas.

Betalningskonto

Klicka på Anslut till QuickBooks när klient-ID, klienthemlighet och omdirigerings-URI har angetts och sparats. När du väl har anslutit den ersätts knappen med Koppla från QuickBooks för att ansluta igen och koppla från QuickBooks.

Relaterade steg

Mer info