Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Logga in på ditt Hanterad WordPress-konto

För att kunna använda WordPress måste du logga in på WordPress-instrumentpanelen. Så här kommer du dit:

Från sidan Produkter

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För WP- webbplats som du vill logga in på, välj WP Admin frånmenyikonen menyn.

wp-admin på webbplatsens alternativmeny

Mer information

• Logga in på WordPress-instrumentpanelen oavsett hur eller var du konfigurerar din WordPress-webbplats genom att läsa Logga in på WordPress.