502 Det går inte att ansluta till Origin Server

Ibland när du konfigurerar den brandvägg för webbåtkomst (WAF) som medföljer webbsäkerhet kan du stöta på felet HTTP 502 - Det går inte att ansluta till Origin-servern . Du måste göra en uppdatering i inställningarna för Webbsäkerhet för att åtgärda detta fel.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill hantera.
  3. Välj Brandvägg i menyraden.
  4. Klicka på det domännamn som brandväggen är konfigurerad på och välj sedan Inställningar .
  5. Välj Säkerhet
  6. Kontrollera att alternativet Tvinga överföring av värdnamn via TLS / SSL är markerat och välj sedan Spara avancerade säkerhetsalternativ .
  7. ALTEXT
  8. Välj Tillbaka ovanför ditt domännamn.
  9. Välj Rensa cache under ditt domännamn.

Det kan ta upp till 5 minuter innan ändringarna sker.