Lägga till meny eller prislista

Med mallen för meny/prislista kan du visa detaljer och priser för en rad produkter och tjänster. Exempel: olika brunchrätter, resepaket med destinationer och kostnader eller till och med sportevenemang med starttider och anmälningskostnader.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyg

1. Gå till ditt GoDaddy
produktsida .
  • Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  • Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  • Gå till den sida och plats där du vill lägga till en meny eller prislista och lägg till ett avsnitt .
  • Sök efter avsnittet Meny / prislista.
  • Välj en layout i menyn / prislistan.
  • När bekräftelsen Avsnitt tillagt visas börjar du anpassa alternativen i avsnittet Meny / prislista .
    Anpassa dina poster

Fält och knappar i panelen Meny/prislista

• Titel : Ange en titel som kort beskriver din meny eller prislista.
    • Lägg till kategori : Klicka på knappen för att skapa fler kategorier, en i taget.
    • Första / andra kategorin : Klicka på knapparna för att ändra kategorins namn och beskrivningsrad. (Ta bort platshållartexten om du inte vill att en beskrivningsrad ska visas.)
    • Fotnot : Ange en fotnot, som kan vara vad du vill, till exempel en restaurangs tips om avgifter eller prislista. (Ta bort platshållartexten om du inte vill att en fotnot ska visas.)
    • Ta bort kategori : Klicka på knappen nästan längst ner i panelen för att ta bort en vald kategori.
  • Om du vill ändra detaljerna för ett objekt, t.ex. pris, väljer du en kategoriknapp och sedan objektets knapp. När du anpassar texten har du även möjlighet att länka till en annan sida, webbadress, telefonnummer, e-postadress eller produktkategori. (Välj Lägg till objekt för att skapa ett nytt objekt.)
  • Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.
  • Mer information